O le Learning Design Center na manumalo i le Blackboard Catalyst Award

2 22 1 23  I le aso 23 o Iuni, na manumalo ai le Iunivesite o San Diego Design Center for Learning and Design i le Blackboard Catalyst Training and Professional Development Award, lea e amanaʻia ai tagata taʻitoʻatasi ma / poʻo faʻalapotopotoga o loʻo faʻaogaina le Polokalama Blackboard e lagolago ma faʻamalosia aʻoaʻoga ma le aufaigaluega ma atinaʻe faʻapolofesa.
O le Catalyst Award faaletausaga na faavaeina i le 2005 e iloa ai le fou ma le lelei o le Blackboard community o faiga masani, lea o loʻo galulue ai le faitau miliona o faiaoga ma tagata aʻoga e toe faʻamalamalamaina avanoa e faʻaogaina ai tekinolosi i aso uma. O i latou na manumalo na filifilia e se 'au fa'akomepiuta a tagata popoto Blackboard, e fai ma sui o le au sili i a latou matata.
Fai mai Lee Blakemore, le Ofisa Sili o Tagata Fa'atau ma le Peresetene o le Global Marketing, Lee Blakemore: “Matou te fiafia e fa'afetaia i latou na manumalo i le Blackboard Catalyst Award i lenei tausaga mo la latou tautinoga i le fa'aleleia atili o le tomai fa'aaoaoga o tagata a'oga uma e ala i le EdTech ma fa'asoa atu nei fa'amatalaga i le lautele lautele. . “Matou te mitamita e galulue faʻatasi ma faʻalapotopotoga o loʻo tuuto atu i mea fou e faʻalauiloa ai le manuia o tamaiti aʻoga. ”
E pei o le tele o iunivesite i le Iunaite Setete ma le lalolagi atoa, ona o le faʻamaʻi COVID-19 i le lalolagi atoa i le tautotogo o le 2020, e tatau ona suia e le USD ana aʻoaʻoga i luga o le lotoa i se nofoaga mamao. Ina ia fesoasoani i faiaoga e fuafua aʻoaʻoga mamao, ua fausia e le Learning Design Center se fuafuaga faʻaleaʻoaʻoga mo faiaoga e faʻaogaina meafaigaluega i le Blackboard learning system system. O le polokalame e aofia ai aʻoaʻoga i luga o meafaigaluega avanoa ma kosi e faʻaalia ai le faʻatulagaina o aʻoaʻoga i luga ole laiga e taʻitaʻia e meafaigaluega Blackboard ma aʻoaʻoga. O lo'o iai fo'i gaioiga webinar i le fa'aogaina o le Zoom mo a'oa'oga feliuliuai ma Blackboard Retention Center e taofi ai tamaiti a'oga.
Na taʻua e Heather Leslie, o se faʻatonu aʻoaʻoga i le Learning Design Center: "O le aoga o lenei polokalame aʻoaʻoga e mafua mai i taumafaiga faʻatasi a le pulega, faiaoga, ma sui o le aʻoga o loʻo galulue faʻatasi e faʻamautinoa e mafai e tamaiti aʻoga ona faʻaauau ona aʻoaʻoina e aunoa ma le faalavelaveina." O lenei faʻailoga ua faʻaalia ai le ala na tulaʻi mai ai Torreros e faʻafeiloaʻi se tasi o luʻitau sili ona faigata o tagata ina ua faʻamalosi le lotoa e tapunia ona o le COVID-19, ma mulimuli ane tumau ai. O tagata uma i le USD na saofagā i lenei taumafaiga ma e tatau ona mitamita i le manuia.
O le a fa'asalalauina fo'i e le 'au a le Iunivesite o San Diego Learning Design Center ma isi manumalo o le Blackboard Catalyst Award i le BbWorld 2021 e faapea o le BbWorld 2021 Blackboard Annual User Conference o le a faia mai ia Iulai 13 i le 15 ma le 20 i le 22 mo le lua vaiaso.
Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le Blackboard Catalyst Awards, fa'amolemole asiasi: https://community.blackboard.com/catalystawards.
A o ou sailia se galuega faataitai, sa ou le iloa po o le a le mea ou te manao e fai po o le a foi le matata sa ou sailia. O le manatu o le galuega faataitai moni lava ...
O le Cropper Creative Writing Center o le Iunivesite o San Diego ua fiafia e fa'alauiloa lana laina faitau tusi Lindsay J. Cropper Memoria...
Na iloa e Max Johnson o se nuu laʻititi o le lotoa o le mea lea na ia manaʻomia. Na sau mai Spokane, Uosigitone, na ia manao e iloa Kalefonia i Saute…


Taimi meli: Iul-13-2021